11127222_10206508990305770_6814129941979877314_nHoi allemaal, mijn naam is Jantine en ik (over)denk.
Op deze pagina vind je waar ik zoal over na denk, maar ook verschillende overdenkingen die ik heb gebruikt tijdens mijn werk als lekenpreker, tips voor het houden van preekdiensten en gekke challenges waar ik aan mee doe, zoals de 100 happy days challenge.

Je zou je natuurlijk af kunnen vragen wat ik verder met mijn leven doe, naast een heleboel nadenken dan. Ik ben momenteel aan het werk als tekstschrijver voor een online marketingbureau. Dat is een prima baantje voor nu, maar het liefst zou ik aan de slag gaan binnen de werkgebieden waarvoor ik ben opgeleid: pedagogiek en godsdienstwetenschappen.

Verder doe ik nog een heleboel andere dingen ook: ik sport (volleybal), ik breng tijd door met familie, mijn vriend en vrienden, ik hou veel van lezen, en daarnaast besteed ik ook dagelijks wel een uurtje aan het kijken van ‘domme’ tv-programma’s als Say Yes to the Dress en 19 kids and counting. Ook blog ik af en toe voor verschillende websites, waaronder mijn website over (geloofs)opvoeding: www.geloofinontwikkeling.nl 

Heb je vragen over wat ik doe, of vind je het leuk om meer te weten, mail dan naar info@jantineoverdenkt.nl, ik beantwoord je mail graag! Daarnaast ben ik ook te volgen op instagram (@jantine.overdenkt)